Funktionärer

Välkommen till funktionärsanmälan för 2017 års Båstadveckor!

Det är här du ansöker om att bli en av de drygt 500 funktionärer som bidrar till den årliga tennisfesten i Båstad! Vi behöver glada och engagerade lagspelare som vill vara med och ta hand om publik, spelare, sponsorer och journalister på allra bästa sätt!

Inom turneringens stora organisation finns många roliga och givande positioner att söka! Du kan läsa mer om dessa under "funktionsbeskrivningar" eller klicka här. När du bestämt dig för vad du skulle vilja jobba med så fyller du i ansökan senast måndag den 10 april och du får sedan ditt antagningsbesked i slutet av april.

Vi ser allra helst att du jobbar både herr- och damveckan, men kan du bara vara med en vecka så går det förstås också bra. För att bli antagen krävs dock att är tillgänglig varje dag under den eller de veckor du anmält dig till. 

Att jobba som funktionär innebär många intensiva dagar, men vi tror och hoppas att du tack vare den gemenskap och glädje som finns kommer känna att det varit några av de roligaste sommarveckorna du upplevt. Det är vårt mål, och det finns många av våra tidigare funktionärer som kan vittna om att det stämmer.

Alla funktionärer får fri entré alla dagar, kläder, skor, mat under de dagar du jobbar, biljetter till anhöriga och framförallt möjligheten att delta i många roliga funktionärsaktiviteter som anordnas under veckorna.

Funktionärsanmälan stänger måndag den 10 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hoppas vi ses i sommar!

Bästa hälsningar,

Karolina Söör
ksoor@lagardere-se.com 

ANMÄL DIG HÄR

FUNKTIONÄRSBESKRIVNINGAR